FAQ's

Veelgestelde vragen

Hier vind je onze antwoorden op veelgestelde vragen.
Kun je hier toch het antwoord op jouw vraag niet vinden? Stuur ons dan een berichtje via onze contactpagina.

Wat zijn de afmetingen en gewicht van de GameSeat doos? 
De GameSeat MAXRF1 wordt geleverd in een doos van 75 x 55 x 45 cm. Het gewicht van de GameSeat Racing Simulator is 30 kg (excl. TV, racestuur en racepedalen).

 

Wat zijn de afmetingen van de GameSeat als deze is gemonteerd? 
Wanneer de GameSeat MAXRF1 volledig is gemonteerd is deze 150 x 55 x 80 cm groot.

 

Welke afmetingen schermen passen op de standaard? 
Op de standaard kunnen flatscreens/ gaming monitors tot en met 42 inch worden gemonteerd, met een maximum gewicht van 30 kg. Voor de ultieme race-ervaring adviseren we een curved TV of gaming monitor, zodat je nog meer het gevoel hebt dat je zelf op het circuit racet. 

 

Zit er een gebruiksaanwijzing in de doos?
Ja er is een gebruiksaanwijzing aanwezig in de doos, De GameSeat MAXRF1 Racing Simulator is  ontworpen dat deze kinderlijk eenvoudig in elkaar te zetten is. Toch hulp nodig bij de montage, mail ons op

info@seats4gamers.com

 

Passen alle sturen en pedalen op de GameSeat?
In principe passen alle gangbare racesturen en -pedalen op de GameSeat MAXRF1.

 

Welke lengte en gewicht kan de stoel dragen?
De GameSeat MAXFR1 is te gebruiken voor iedereen, van kinderen vanaf 6 jaar tot en met volwassenen met een lengte van 2 meter. Maximale belasting GameSeat MAXFR1 is 150kg.

 

Met welke Racing Simulators kan ik de GameSeat vergelijken qua functies? 
De GameSeat MAXRF1 Racing Simulator is uniek in zijn soort. Uiteraard zijn er andere Racing Simulators beschikbaar op de markt, maar deze zijn minder eenvoudig te verstellen. Of er nu ge-switched moet worden van Rally/Race positie naar de Formule1 positie of dat de GameSeat moet worden aangepast van een kleiner naar een grotere persoon, met de GameSeat MAXRF1 is dat een kwestie van seconden! Daarnaast bieden de 4 telescopen de GameSeat extra stabiliteit ten opzichte van de andere Racing Simulators.

 

Hoe zit het met de garantie op de GameSeat? 
Op de GameSeat MAXRF1 zit 3 jaar garantie op het frame. Deze garantie kunnen we geven, omdat onze Racing Simulator zeer goed en stevig is ontwikkeld met verstevigingen in alle hoeken van het frame. Daarnaast worden ze ook vakkundig gelast en is het frame voorzien van een epoxy coating.    

 

Hoe snel kan ik mijn bestelling in huis hebben? 
Is de bestelling voor 15.00 uur bestelt, dan wordt je bestelling binnen 2 werkdagen afgeleverd. Wanneer de bestelling is afgerekend, ontvang je een Track & Trace code van PostNL. Op deze manier kan je precies zien wanneer de GameSeat bij jou thuis wordt afgeleverd.  

 

Monteren en verstellen kuipstoel 
Klap bij het verstellen van de stoel de rugleuning altijd helemaal in voordat je hem naar achteren zet om in te stellen. Gebruik geen geweld en kracht om de stoel in de achterste stand te plaatsen. Gaat de rugleuning niet naar achter, druk deze dan weer eerst helemaal naar voren, en vervolgens weer rustig naar achteren.

 

Overige vragen.

Heb je andere vragen stuur ons een email naar info@seats4gamers.com